Duurzame bruggen

Bruggenbouw

Steeds meer opdrachtgevers zijn op zoek naar een partner die voldoet aan de contracteisen van deze tijd. Met Meerdink Bruggen als leverancier heeft u een partner die het volledige ontwerp- en bouwproces voor zijn rekening wil nemen. De ruggengraat van ons bedrijf vormen onze deskundige en zeer ervaren vakmensen voor wie geen ontwerp onmogelijk is.

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan het milieu en passen dan ook voortdurend onze ontwerpen aan om zo duurzaam en milieuvriendelijk te bouwen.
Hierbij denkend aan toepassen van nieuwe maar ook hergebruikte materialen. De zogenoemde C2C (cradle to cradle) bruggen zijn hier een goed voorbeeld van.

CO2 Reductie

De bouw en gww zijn verantwoordelijk voor ruim 30% van alle CO2 uitstoot. Een juiste materiaalkeuze is voor de verduurzaming van de gww de meest voor de hand liggende,
CO2 en kosten efficiente methode om CO2 te reduceren. De hoeveel CO2 die hout vastgelegd binnen een project kan bijvoorbeeld berekend worden met behulp van de rekentool van Centrum Hout: www.opslagCO2inhout.nl.

ONTWERP

Bij het ontwerp van onze bruggen heeft Meerdink Bruggen het hele proces van bruggen bouwen geheel in eigen beheer.

Wij ontwerpen, berekenen, tekenen, bouwen en plaatsen desgewenst de houten, stalen, kunststof en betonbruggen, indien mogelijk in de door u gewenste specificaties.
Al onze projecten worden driedimensionaal uitgewerkt tot een compleet 3D-model.

Vanaf de eerste schetsen zijn we betrokken bij het bouwproces en denken graag met uw mee !

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Flickr foto feeds

Instagram feeds

[instagram-feed]